{tag_alt4}
The Wave

The site is a narrow, steep block with spectacular views to the north and east over the Pacific Ocean. The house has been designed over 3 levels with a free standing studio pod surrounded by trees at the bottom of the site. The ground floor accommodates the living areas and kitchen with the terrace and pool along the north east face. The master bedroom and ensuite are on the first floor (cantilevering over the pool) while the basement accommodates 4 bedrooms with ensuites and a laundry. Circulation is along the east/west axis providing differing views of the ocean and pool while traversing the 3 levels. Materials stained timber cladding, white render and sandstone were chosen to weather and soften over time and to blend with the landscape.

PROJECT TEAM Paul Uhlmann Jim Mullins

p 07 5534 1118 | f 07 5534 1117 | e info@pua.com.au

Content Copyright © 2012 Architect The Wave - Paul Uhlmann Architects. All Rights Reserved. Site Map.