{tag_alt4}
{tag_alt5}
T Residence

Located along the beachfront of the Gold Coast, this three storey residence is sited on a small, narrow, east facing site. The building was designed in layers, which reflect the internal uses of the house. The location of the living area on the first floor separates private bedroom spaces both above and below. 

A north facing courtyard allows solar access and cross ventilation to all of the rooms within the linear plan. Extensive use of timber, both externally and internally, reflect the owners love of all things nautical.

Project Team Paul Uhlmann, Justin Humphrey, David Currie

Completion Date 2012

p 07 5534 1118 | f 07 5534 1117 | e info@pua.com.au

Content Copyright © 2012 Architect T Residence - Paul Uhlmann Architects. All Rights Reserved. Site Map.